Csilláról és a Szalonról

Cégem 2018. őszén nyitotta meg kapuit a kedves érdeklődők előtt immáron második alkalommal.

Szalonom 1990-2008 között 18 éven keresztül állt a menyasszonyok szolgálatában. Ez idő alatt sok boldog pillanatban volt részem a menyasszonyokkal együtt, mikor sikerült egyéniségüknek, elvárásuknak megfelelő ruhát találniuk, és azt viselniük a nagy napon.

Ennek ellenére 2008-ban pályát módosítottam és 10 évig a közigazgatásban dolgoztam. Az utóbbi években azonban egyre jobban hiányzott ez a közeg, amely az élet egyik legszebb pillanatáról szól. Így 2018. szeptember 17-én ismét megnyitottam ruhaszalonomat a régi névvel, de egy sokkal nagyobb és exkluzívabb üzlethelyiségben.

Több mint 18 év tapasztalattal, gyönyörű ruhákkal és kedves kiszolgálással várok minden érdeklődőt!

Licskai Csilla

Ruháinkról

Kollekciónk három francia testvérmárka: a Selestia Paris, SiBelle és Claudia ruháiból áll.

A ruhák az aktuális trendet követik, neves alapanyagokból készülnek, és precízen vannak megvarrva. Ízlés szerint variálhatók, hála a le- és felcsatolható részeknek, így ezen kiegészítők segítségével  rögtön más megjelenést tudunk biztosítani leendő menyasszonyainknak a templomban, a polgári szertartás során és a lakodalomban. Az uszályok minden esetben lecsatolhatók. Lehetőség van arra is, hogy szalonunkban nem meglévő ruhát rendeljünk a Selestia Paris, SiBelle és Claudia kollekciójából, így ha megtetszett valamelyik, bátran fordulj hozzánk.

A méretek széles skálán mozognak, 36-50 konfesszióméretek között, de ettől eltérő méretek elkészítésére is van mód. Ha beleszeretsz valamelyik csodálatos francia ruhánkba, de nincs a méretedben, azt szintén bármikor meg tudjuk rendelni francia partnereinktől.

Természetesen a szalonban megtalálhatóak még a menyecske ruhák, fátylak, fejdíszek és egyéb kiegészítők.

A nyugodt ruhaválasztás érdekében foglalj időpontot a + 36 20 / 552 35 11-os telefonszámon.